Resultater

Skabes af mennesker, gennem mennesker

Management gruppen

Få din ledergruppe til at rykke endnu tættere sammen og bliv bedre til at forstå hinandens forskellige sprog.

Samtaletræning

Finpuds dine evner til at holde rekrutterings- eller performance samtaler der giver de ønskede resultater og medarbejdere.

Udvikling og coaching

Bliv klogere på dig selv, dine kollegaer og jeres indbyrdes adfærd – samt hvordan man kan ændre den.

Samskabelse

Det handler om at "så frøet" i dag, så du og dit team står stærkere i morgen

Vil man have medarbejdere til at købe ind på det man som leder prædiker, er samskabelse og fælles ansvar for hinanden og opgaverne, vejen frem. Det starter dog alt sammen med, at du som leder er skarp på; hvem du ønsker på holdet, hvordan du ønsker rammerne skal være og hvilken retning du vil have holdet i.

Den gode samtale

Fra teknik til mimik

I samtaletræning tilbyder vi flere varianter, alt efter hvad du ønsker. Vi tilpasser indhold og træning efter behov og niveau.

 

Stor pakke: Vi møder dit team, træner dig i den type samtale du har behov for og sidder derefter med på 3 samtaler med efterfølgende sparring og input (alle samtaler afholdes på samme dag).

 

Mellem pakke: Vi træner dig i generel samtaleteknik, kropssprog, rumplacering o.a. og du har mulighed for at få sparring (telefonisk/skype) efter du selv har afholdt op til 3 samtaler.

 

Lille pakke: Du får en grundig gennemgang og træning i én specifik type samtale, efter eget valg og slippes derefter løs.

 

Stor pakke: 27.000 kr. ex. moms

Mellem pakke: 17.500 kr. ex. moms

Lille pakke: 12.000 kr. ex. moms

Personlig udvikling

Indsigt i udfordringer og adfærd

Hos Proveny tilbyder vi flere én-til-én muligheder, hvad enten dit behov er indsigt i egne blindspots, fokus på adfærdsændring, sparring om udfordringer eller karriererrådgivning.

 

Du kan købe;

 

1 time ad gangen – godt til input på en specfik udfordring eller en karriererrådgivning.

 

10 timer på et klippekort – bedst til indsigt i blindspots og ændring af adfærd.

 

Vi foreslår altid at disse sessions afholdes ansigt til ansigt, men hvis specifikke dage ønskes hvor vi på grund af andre sessioner, workshops eller lign. ikke har mulighed, kan de også afholdes online.

 

Pris per 1 time: 1.750 kr. ex. moms

Pris på klippekort – 10 timer: 14.000 kr. ex. moms (2 timer gratis)

Image_Placeholder_2-13122021.jpg
Sourdough_Bread2.jpg

Managementgruppen

Mener du ligesom os, at en ledelse har behov for at operere med tillid til hinanden og de beslutninger man træffer i fællesskab?

For Managementgrupper tilbyder vi et særligt 3-dages kursusforløb (afholdt som tre selvstændige dage med minimum 14 dage mellem hver), som specifikt er rettet mod at skabe mere tillid i gruppen. Igennem øvelser, hjemmearbejde, gruppe diskussioner og fortællinger stiller vi sammen skarpt på hvordan I bliver bedre til at forstå hinandens sprog, sikrer bedre aftaler og leverer resultater der skaber synergi for virksomheden.

 

Kurset inkluderer også pre-samtale med øverste ledelsesperson eller HR ansvarlig om udfordringer i gruppen og tilpasning af indhold, før selve afviklingen af forløbet, samt evaluering af hver kursus dag i forlængelse af afholdelse.

 

Ovenstående kan med fordel kombineres med coachingklippekort som hele gruppen kan gøre brug af til sparring mellem kursusdagene.

 

Hvis man som virksomhed ikke ønsker at benytte eget domicil til afholdelse, tilfalder udgifter til lokaler, mad, evt overnatninge, planlægning o.a. til køber selv.

 

Samlet pris for kursusforløb: 69.000 kr. ex. moms