top of page

VORES LEDELSESFILOSOFI

Ledelse med 4 fokusord

Mange bliver ledere, fordi de er dygtige og erfarne fagpersoner. Det er også et godt udgangspunkt, for det er vigtigt at forstå opgaverne til bunds. Men ledelse er også et fag på lige fod med at være ingeniør, elektriker eller revisor. Det kræver både viden og erfaring at læse og motivere en medarbejdergruppe, planlægge opgaverne bedst muligt eller håndtere en konflikt. Derfor får mange af de dygtige fagpersoner brug for supplerende sparring og undervisning, når de bliver ledere. Det hjælper vi dem med ved at implementere disse 4 fokusord i deres daglige værktøjskasse.

PLANLÆGNING

I en arbejdsdag hvor dagsordenen ofte udfordres, er evnen til at planlægge vigtig. Tit er det ikke mængden af opgaver, der presser på, men oplevelsen af at alt skal løses på én gang. Det skal opgaver dog ikke. Derfor vil I alle få mere ro til at koncentrere jer med få, gennemtestede værktøjer til at planlægge opgaverne anderledes.

TILLID

Ofte opstår konflikter og dårlig trivsel, hvis lederen og medarbejderne ikke stoler på hinanden. Måske er der en grund til, at tilliden er blevet brudt, eller måske er I bare fanget af hverdagens trummerum. Derfor skal tilliden genetableres, så samarbejdet igen vil glide, og I får lettere ved at løse opgaverne tilfredsstillende.

FOKUS

I takt med at kravene til både dig og dine medarbejdere stiger, kan fokus let forsvinde. Er det også sket hos jer, skal vi have det etableret igen. For når du virkelig er til stede og lytter til medarbejderne, får du meget lettere ved at guide dem. Lederskab og samtaler handler nemlig ikke om mængden af tid, men om fokus og koncentration.

KOMMUNIKATION

Positiv psykologi er et af de mest effektive kommunikations- og ledelsesværktøjer. Fokuserer du på, hvad I skal hen imod i stedet for, hvad I skal væk fra, bliver medarbejderne helt anderledes motiverede. Ligesådan når du italesætter det, at de er forskellige som noget positivt, i stedet for at gøre diversiteten til et problem. Ord er ledelse. Brug dem bevidst.

4 ORD TIL DIN VÆRKTØJSKASSE

En ledesnor i hverdagen

Hvis noget halter, kan problemet næsten altid føres tilbage til et eller flere af de 4 fokusområder. Derfor arbejder vi altid med at udruste ledere med effektive værktøjer indenfor disse områder, som er både er lette at huske og kan bruges som ledesnor i hverdagen.

I vores workshops og coachingforløb arbejder vi altid ud fra jeres aktuelle problemstillinger i stedet for at gennemgå værktøjerne via en powerpoint. På den måde får I med det samme praktisk erfaring i at bruge værktøjerne, så de bliver en fast rutine i hverdagen og ikke noget, der kun fokuseres på, når vi er der. Vil du vide, hvordan vi konkret kan hjælpe dig, så tag et nærmere kig på vores ydelser.

henrik-hansen-16.JPG
bottom of page