top of page

SPECIALISERET

Ledercoaching

Resultater skabes af mennesker gennem mennesker. Vil man have medarbejdere til at købe ind på det, man som leder prædiker, er samskabelse og fælles ansvar for hinanden og opgaverne vejen frem. Det starter alt sammen med, at du som leder ved hvordan du skal kommunikere og bruge din adfærd strategisk for at motivere dine medarbejdere og derved opnå de ønskede resultater.

 

Gennem vores specialtilpassede coachingforløb hjælper vi dig og/eller din ledergruppe med at udvikle jeres lederkundskaber til gavn for jer selv, medarbejderne og virksomheden.

HVORDAN GØR VI

Vi tilbyder tilpassede coachingforløb for nye og erfarne ledere samt ledergrupper.

DEN GODE SAMTALE

Finpuds dine evner til at holde rekrutterings- eller performance samtaler med medarbejdere. Vi tilbyder flere varianter af samtaletræning og tilpasser indholdet efter dit behov og niveau.

PERSONLIG UDVIKLING

Vi tilbyder flere 1:1 muligheder, hvad enten dit behov er at få indsigt i egne blindspots, fokus på adfærdsændring, sparring om udfordringer eller karriererrådgivning.

LEDERGRUPPEN

Igennem øvelser, hjemmearbejde, gruppediskussioner og fortællinger fokuserer vi på, hvordan I bliver bedre til at forstå hinanden og levere værdiskabende resultater.

Proveny-Portrætter-23.jpg

COACHING CASE

Tekst om seneste case kommer snart

Tekst om denne case kommer snart.

LÆS MERE

PRIS OG BOOKING

Skal vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dit team?

bottom of page