top of page
Proveny_Forside_BG.png

HVEM ER VI?

Dine jordnære partnere

PROVENY har specialiseret sig i ledelsesudvikling til produktions- og vidensvirksomheder med mindst 10 medarbejdere. Hos os møder du to jordnære partnere, der formentlig minder mere om dine lederkolleger end arketyperne på lederkonsulenter i jakkesæt og slips. Vi hedder Marc og Rikke, og vi rådgiver ledere på baggrund af egen undervisnings- og ledererfaring samt certificering i lederkurser.

Proveny-Portrætter-6.jpg

CEO & KONSULENT I LEDELSESUDVIKLING

Marc van Leeuwen Hartun Bennedsen

Jeg er konsulenten du primært møder, når du booker en workshop eller coaching hos PROVENY. Jeg er specialist i relations- og nærværsledelse, samtaleteknikker, adfærdspsykologi og enneagrammet. 
 
Med mere end 10 års erfaring fra lederroller i tele- og eventbranchen har jeg first hand erfaring med ledelse af større grupper af medarbejdere. Du kan også finde mig som ekstern underviser i ledelse på Zealand Sjællands Erhvervsakademi og som netværksleder hos lederorganisationen Lederne. 

Min uddannelsesbaggrund er fra CBS som bachelor i business, sprog og kultur samt kandidat i marketing og kommunikationsledelse.

marc@proveny.dk
21 68 57 89

  • LinkedIn

BESTYRELSESFORMAND & PARTNER

Rikke Jehrbo

Jeg er partner i PROVENY og en erfaren sparringspartner til bestyrelser og øverste ledelse. Min tilgang til lederskab har udgangspunkt i værdier som fortrolighed, ansvarlighed og tillid.
 
Jeg er specialist i at afdække strategiske initiativer og omdanne dem til nem praksis i hverdagen, facilitere svære samtaler og konflikthåndtering, samt opbyggelse af værdiskabende relationer og partnerskaber.
 
Med knap 20 års erfaring fra lederroller i blandt andet Andel Energi og CBB Mobil har jeg bred erfaring med planlægning, positiv udvikling af medarbejdere og sparring til ledere på alle niveauer.

rikke@proveny.dk
29 37 35 44

  • LinkedIn
Proveny-Portrætter-8.jpg
bottom of page