top of page

SKRÆDDERSYEDE

Workshops

Vores erfaring viser, at mange virksomheder ofte oplever store problemer, på grund af ‘små’ udfordringer. Med det mener vi, at det i mange tilfælde er de basale færdigheder der forsvinder først: Evnen til at sætte sig i andres sted, til at forholde sig til andres problemer end sine egne, evnen til at samarbejde, evnen til at kommunikere tydeligt – ja listen er lang. Derfor forankrer vi alle vores workshops i fundamentale kommunikative færdigheder, som gør det nemmere at vende tilbage til de læringer man fandt og sikre at de bliver ved med at virke.

 

I alle vores workshops bruger vi desuden masser af humor - vores evne til at huske og optage stof øges nemlig, når vi føler os underholdt samtidig, så det er altid en del af vores indgangsvinkel, at stoffet leveres humoristisk.

HVORDAN GØR VI

Vores workshops følger et fast framework men skræddersys til jeres konkrete behov.

FORVENTNINGSAFSTEMNING

Først sætter vi retningen for forløbet ud fra jeres ønsker. Vi afdækker om formålet f.eks. er at generere nye ideer, opnå teoretisk viden, forbedre samarbejdet mv. 

UNDERVISNING

Med udgangspunkt i vores ledererfaring, faglige modeller og rigtige undersøgelsesresultater introducerer vi teori og værktøjer til brug i det videre forløb.

ØVELSER & SAMSKABELSE

Klædt på med ny viden fra undervisningen arbejder vi med jeres konkrete problemstillinger gennem forskellige øvelser mod det ønskede mål.

OPSAMLING

Slutteligt laver vi en grundig opsummering af forløbet og udbyttet, så alle går hjem med et samlet indtryk. Evt. udarbejdes en ledelsesrapport hvis ønsket.

Proveny-Portrætter-28_edited.jpg

WORKSHOP CASE

Tekst om seneste case kommer snart

Tekst om denne case kommer snart.

LÆS MERE

PRIS OG BOOKING

Skal vi tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dit team?

bottom of page